Tuesday, August 9, 2011

Foursquare for Symbian

Foursquare for Symbian: "
by Foursquare

Foursquare helps you find new ways to explore the world around you. See where your friends are, learn about the places they frequent, keep track of all the things you want to do and learn about new..."

Thursday, July 7, 2011

i seductive just for him , not you. 





No one can break us, just Allah swt can do that. I'm swear Sayang, you are the one for me. Swear. I miss you so much, love~ fara.

Monday, July 4, 2011

making Maxi Skirt :)

First first sekali pergi kamdar, go buy the fabric that i wanna make skirt. Lepas tu pergi beli bahan2 lain yang diperlukan semasa proses menjahit. Then balik tidur kejap dah bangun makan mengeram jap depan lappy agak agak dah nak termuntah online baru g mandi. Lepas tu baru jahit skrit. haha. perlu ke aku bagitau suma tu haa? hahhhh. sukahati aku la. oke oke. masa jahit tu tenaga yang secukupnya diperlukan yea. kita x buleh buat kerja separuh jalan sebab nanti benda tu tak kan siap kalau kita buat alai-balai. anyway faham ka alai-balai? huahua. maaf na. chek org utara. so? xda kena mengena la. oke sambung. hm lepas tu potong lah kain tu mengikut ukuran yg betul.. kalau salah takpe, kite buat die. tapi pandai2 kepala hotak la na fikir cana nak settle. ha. dah potong tu.. apa? nak buat apa? kalau dah potong tu jahit terus laa. haha. kalau ikut aku nak menjahit aku tak main aa buat2 pola, dah tu kena lukis kat mahjung paper, then trace pulak kat elephant board, lepas tu potong, lepas potong letak kat kain baru buleh potong kain ikut acuan dia. what a *********!! huh. payah gila. baik buat cam aku haha tapi kalau salah tanggung sendiri sapa suruh ikut. tapi kalau yg dah biase guna pola tu, teruskanlah. (padahal dalam sejarah untuk membuat pakaian memang kena pakai pola pun) whatever. hmm. tak sampai dua jam dah siap Maxi Skirt buatan sendiri. tak payah nak spend duit banyak2 lagi dah untuk beli skirt. dah la mahal. kalau dah lebih daripada rm10 tu dah kira mahal la kan. (sorry if bagi korang tak mahal, sbb aku bukan orang senang, so rm10 tu pun dah buleh beli macam2, cth:semua jenis gula2 rm0.10 dapat dua) kan. sambung balik. kalau nak beli skirt mostly aku p tgk kat masjid jamek, rm 49-50. macam tak berbaloi je. baik buat sendiri. modal tak lebih rm20. kan. kat bawah act xde kene mengene pun dgn apa yg merepek, just letak sbb skirt dia nice sgt sgt <3









Sunday, July 3, 2011


Producer : David Teo
Director : Hashim Rejab
Producer (Company) : Metrowealth Movies Production Sdn. Bhd.
Language : Malay
Genre : Drama, Romance, Comedy
Classification : U
Release Date : 30 June 2011
Duration : No Info
Audio : Stereo
Script: MIG Script Panel
Cast: Shaheizy Sam, Lisa Surihani, Mia Sara Nasuha, Bront Palarae, Kartina Aziz, Shasha, Zul Handyblack, Ana Dahlia, Bob Lokman, Amylia Nastasha Aziz
>> i dah tgk dahhh yualls! haha. besh bro! macam nak tgk sekali lagi je. tapi xdela setanding transformer III. biasela crite melayu. ok jela.. aku tgk ngn putra, abang2 aku n atin. mula mula cam excited gila nak tgk sebab shaheizy sam belakonn! muahaha. tapi last2 cam x excited sgt sbb one of us, putra, beria2 ajak tgk transformer. gerammm je huh. dah la boyfren aku belakon, tak kan sapot pulak kan. haa. last2 terpaksa jugak la pegi tanya tiket transformer III ada lagi tak sit kosong, ting tang tung tong puinggg! tak deee. haha. yes yes! buleh tgk sekali lagi. haha. sian putra. die buat muke sedih berbaur rasa gembira kerana ku di sisinya. wahh. haa. ni photo diorang lagi dalam movie tu :)




Rosie Alice Huntington-Whiteley






Rosie Huntington-Alice Whiteley (lahir 18 April 1987) model British terkenal sbb dia kerja untuk Victoria Secret & menggantikan Megan Fox sebagai watak utama wanita dalam Transformers: Dark of the Moon, part of the Transformers franchise.. aku start suke kat die since aku tgk thriller transformers III tuh la. act aku nak tgk actress yg replace-kan tmpt megan fox. rupe2nye die ni. oh.. k2. nice nice.

Saturday, July 2, 2011

BIORE UV PERFECT FACE MILK

barang baik (mesticuba)